Werkwijze

Uw wens is onze passie

De bovenstaande slogan staat er natuurlijk niet zo maar. Bij ons staan uw wensen boven aan ons lijstje. U bepaalt en wij maken en adviseren.

 

Persoonlijke benadering

Een handgemaakt meubelstuk om uw interieur te perfectioneren is werk waar uw persoonlijke visie erg belangrijk is. Daarom nemen we altijd persoonlijk contact met u op en bespreken we al uw wensen om tot een gedetailleerde offerte te komen. Dit doen we het liefst in een persoonlijk gesprek.

 

Ontwerp

Het ontwerp wordt zorgvuldig samengesteld aan de hand van uw wensen en aangepast aan de hand van uw feedback. Aan de hand van het ontwerp en al uw wensen wordt een offerte samengesteld. Na akkoord op zowel het ontwerp als de offerte wordt begonnen met de opdracht.

 

De creatie

De opdracht wordt handgemaakt en dat heeft tijd nodig. Tijdens het proces houden we u op de hoogte en heeft u altijd de mogelijkheid om langs te komen om de voortgang te bekijken in de werkplaats.

 

Oplevering

Wanneer bekend is wanneer de creatie kan worden afgerond, maken we een afspraak om bij u op locatie het meubelstuk te installeren en af te werken. Indien nodig kunnen wij op een later moment terugkomen om de laatste details af te ronden.

 

Nazorg

Wanneer er kleine details moeten worden aangepast neem dan gerust contact met ons op en we zorgen dat het in orde komt.